Kvalitet, Service, Utbud

Luftgevär & Luftpistoler

Utforska Världen av Luftgevär & Luftpistoler hos oss på Frysen Airsoft

Luftvapen används både för lek, sport och träning. Skjut prick på mål, antingen själv eller tillsammans med dina vänner. Ett luftvapen skjuter en 4,5mm-6,35mm metallkula, antingen cylindriska eller runda, med precision mellan 40-120 meter beroende på vilken vapenmodell du väljer. 

I vårt sortiment av luftvapen hittar du både luftpistoler och luftgevär av hög kvalité för den kräsne skytten men också mer prisvärda modeller som passar perfekt i sommarstugan eller till fem-kampen.  

 

Färg

Tillverkare

Funktion

Vad ska jag välja? Fjäderdriven, CO2 eller PCP

Är du lite vilsen i djungeln av alla olika luftvapen? Vi på Frysen finns här för att hjälpa dig! Vi har Sveriges största utbud av modeller och en bred kunskap och svarar gärna på alla frågor du kan ha. Vi delar in alla luftvapen i tre olika kategorier: 

Luftgevär Co2 och Luftpistol Co2: Detta är den mest populära typen av luftvapen. De drivs med hjälp av en Co2-patron som skapar trycket som driver kulan framåt. De är enkla att använda och har ett bra förhållande mellan prestanda och pris. Du behöver inte använda någon fysisk kraft för att ladda dessa luftgevär eller lufpistoler vilket gör det ett perfekt vapen för hela familjen.

Luftgevär Fjäder & Luftpistol Fjäder: Det enklaste och mest driftsäkra drivsystemet på marknaden idag. Modeller som använder den här typen av drivsystem har ofta en “bryt-mekanism” där du bryter pipan framåt för att spänna fjädern och ladda kulan. Vanligtvis har dessa modeller inte stora magasin utan laddar oftast enbart en kula åt gången vilket gör de säkra att använda för yngre skyttar. Detta är marknades mest klassiska modeller som har funnits sedan urminnes tider.

Luftgevär PCP & Luftpistol PCP: Detta är den mest avancerade typen av luftvapen i vårt sortiment idag. Dessa modeller använder komprimerad luft som fylls i en luftbehållare på geväret eller pistolen. För att använda de här modellerna krävs det att du har en pump eller kompressor för att fylla luftvapnets tank. Modeller som har ett PCP-system kan komma upp i höga utgångshastigheter och är oftast designade för betydligt högre kraft än de 10 joule de är godkända för i Sverige. Dessa vapen avger ingen rekyl vilket ger dig maximal precision. Ska du tävlingsskjuta eller skjuta mycket på distans är detta det givna valet för dig!

Brett Utbud av Märken:   

Vårt sortiment inkluderar ett brett urval av kända märken, såsom Hatsan, H&K, Crossman, JSB, Sig Sauer, Walther, Umarex, Hämerli och Artemis. Varje märke representerar högkvalitativa luftvapen som kombinerar innovation och pålitlighet för en överlägsen skjutupplevelse.  

Tillbehör för Att Förbättra Din Skjutupplevelse:   

För att ytterligare förbättra din upplevelse erbjuder vi ett omfattande utbud av tillbehör. När du letar ammunition på vår hemsida är det viktigt att du hittar rätt kula för ditt gevär. Det finns dels olika mått på kulorna samt olika typer. Är du osäker svarar vårt kunniga team gärna på frågor. 

Utforska våra underkategorier för att hitta allt från rödpunktssikten och kikarsikten till ammunition och underhållsprodukter. Vi strävar efter att vara din kompletta butik för allt som rör luftvapen och tillbehör. 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen