Kvalitet, Service, Utbud

Knallgranater

Prisvärd flergångsgranat för airsoftspel:

Knallgranater är en av de mest populära airsoftgranaterna på marknaden idag. Denna typ av granat fungerar genom att ladda den med en blankpatron, vanligtvis en .209 men vissa granater kan även ta större kalibrar. Granaterna finns i två typer, tidsinställda granater som briserar efter ett visst antal sekunder eller “impactgranater” som briserar vid anslag. I vårt sortiment hittar du modeller i flera färger från Tectonic Innovation som är CNC-frästa aluminiumgranater av högsta kvalité. Hitta din nya airsoftgranat hos oss idag. 

Färg

Tillverkare

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar för att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen