Kvalitet, Service, Utbud

Sikten

Kvalitet, mångsidighet och precision - allt under ett tak för att du ska kunna skjuta med självförtroende och precision varje gång. 

Här hittar du vårt omfattande sortiment av sikten och riktmedel för alla dina skyttebehov! 

Oavsett om du letar efter rödpunktssikten, kikarsikten, siktesbaser, siktes-skydd eller lasersikten till din pistol, airsoftgevär eller jaktgevär, så har vi allt du behöver för att förbättra din träffsäkerhet och upplevelse. 

Upptäck ledande märken som GPO, Holosun, Aim-O, Theta Optics, Nikko Stirling, Sig Sauer och Eotech bland våra produkter. Vår mångsidiga kollektion erbjuder en rad olika alternativ för att passa din unika spelstil och krav. 

Oavsett om du är en erfaren airsoftare, sportskytt eller jägare, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa sikten som maximerar din precision och prestanda. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta siktet som tar ditt skytte till nästa nivå! 

Färg

Tillverkare

Funktion

Kikarsikten: för långa avstånd  

Optiska sikten, vanligtvis kallade kikarsikten består av en kikare med hårkors. Dessa sikten har förstoring och gör skytte på längre håll enklare. Kikarsikten förstärker också ljuskoncentrationen vilket förenklar skytte i sämre ljusförhållanden som exempelvis gryning eller skymning.  

Rätt sikte för rätt ändamål  

Rödpunktsikten för gevär och pistoler erbjuder en snabb och exakt måluppfattning, vilket gör dem till ett användarvänligt siktesystem för både jägare och sportskyttar.   

Ett rödpunktsikte är ett batteridrivet sikte med en ljusdiod som projicerar en punkt på en reflekterande glasskiva. Även om namnet antyder att rödpunktsikten enbart använder en röd ljusdiod finns det sikten som använder både grön och gul punkt.  

Valet av rödpunktsikte bör anpassas efter det förväntade skytteavståndet och ditt föredragna riktmedel. De flesta rödpunktsikten är särskilt effektiva på kortare avstånd, oftast under 300 meter, medan vissa är konstruerade för dubbla eller ännu längre avstånd. Punktkonfigurationen och storleken på punkten är avgörande faktorer att överväga vid valet av rödpunktsikte.  

Majoriteten av rödpunktsikten har en punktstorlek på 1 till 6 MOA (Minutes of Angle), vilket ger en skarp målbild utan att överdrivet skymma målet. Att förstå och välja rätt punktstorlek i ditt rödpunktsikte är avgörande för att uppnå optimal precision och träffsäkerhet. Utforska vårt sortiment för att hitta det perfekta rödpunktsiktet som passar dina behov och förhöjer din skjutupplevelse.  

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen