Kvalitet, Service, Utbud

Rödpunktsikten

Rätt sikte för rätt ändamål 

Rödpunktsikten för gevär och pistoler erbjuder en snabb och exakt måluppfattning, vilket gör dem till ett användarvänligt siktesystem för både jägare och sportskyttar. 
Valet av rödpunktsikte bör anpassas efter det förväntade skytteavståndet och ditt föredragna riktmedel. De flesta rödpunktsikten är särskilt effektiva på kortare avstånd, oftast under 300 meter, medan vissa är konstruerade för dubbla eller ännu längre avstånd. Punktkonfigurationen och storleken på punkten är avgörande faktorer att överväga vid valet av rödpunktsikte. 

Färg

Tillverkare

Hur fungerar ett rödpunkssikte?

Ett rödpunktsikte är ett batteridrivet sikte med en ljusdiod som projiceras en punkt på en reflekterande glasskiva. Även om namnet antyder att rödpunktsikten enbart använder en röd ljusdiod finns det sikten som använder både grön och gul punkt. 

Majoriteten av rödpunktsikten har en punktstorlek på 1 till 6 MOA (Minutes of Angle), vilket ger en skarp målbild utan att överdrivet skymma målet. Att förstå och välja rätt punktstorlek i ditt rödpunktsikte är avgörande för att uppnå optimal precision och träffsäkerhet. Utforska vårt sortiment för att hitta det perfekta rödpunktsiktet som passar dina behov och förhöjer din skjutupplevelse. 

Rödpunktssikten från välkända tillverkare

I vårt utbud hittar du populära sikten från några av världens främsta tillverkare som Sig Sauer, EOTECH, GPO, Leapers och Holosun. Vi har sikten i alla prisklasser och storlekar för olika ändamål. Utforska vårt utbud idag!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen