Kvalitet, Service, Utbud

Stödben

Optimera ditt Prickskytte med Bipods: 

I vårt utbud av produkter hittar du självklart bipods. Dessa stödben ger dig som skytt bättre stabilitet och möjlighet till bättre träffsäkerhet. Vi har modeller i flera olika prisklasser med både enklare och mer avancerade modeller. Våra mest avancerade biopds kommer från den välkända tillverkaren Leapers som tillverkar vapentillbehör för riktiga vapen men som passar perfekt även på airsoftmodeller. Vi har stödben med flera olika funktioner som bland annat “Quick Detach-funktion" eller fjäderladdade ben för att snabbt kunna fälla ut benen.  

Utforska vårt utbud av stödben här! 

Färg

Tillverkare

Funktion

Externa tillbehör från kända varumärken: 

I vårt sortiment hittar du externa tillbehör från kända tillverkare i alla prisklasser. Vi har bland annat frontgrepp från FMA, Magpul, VFC, LCT och MP, kolvar från PTS, Magpul och Amoeba samt railsystem och både Keymod- och Mlok-handguards från Madbull och LCT. Våra tillbehör passar till flera olika vapentyper som M4, AK, MP5, M249 och många fler. 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen