Kvalitet, Service, Utbud

Railcovers

Railcovers: För ett säkert grepp i alla förhållanden. 

Railcovers är ett enkelt sätt att modifiera ditt airsoftgevär. Du monterar enkelt dina railcovers på din handguard vilket ger ett säkert och bekvämt grepp. Många av våra railcovers är gummerade vilket gör att du får ett säkert grepp om ditt airsoftgevär även i blöta förhållanden. Vi har railcovers för vanligt RIS-rail, Keymod och M-lok från tillverkare som MP, PTS, och Ares. Uforska vårt utbud av railcovers idag och modifiera ditt gevär efter dina preferenser. 

Färg

Tillverkare

Funktion

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen