Kvalitet, Service, Utbud

Rökgranater

Rökgranater / Rökutvecklare - för träning, spel, foto och evenemang 

Vårt utbud omfattar rökutvecklare och rökgranater i flera färger. Dessa passar perfekt på airsoft- och paintballspel men också lika bra vid fotografering eller som stämningshöjare vid olika typer av evenemang. Våra rökgranater är populära att använda vid exempelvis evenmang som bröllop, studenten, examen mm. Rökgranaterna du hittar i vårt sortiment är helt utbildningsfria och tillverkas av välkända tillverkare som Göteborgs Fyrverkerifabrik, Hanssons Fyrverkerier och Tactical Game Innovations. Läs alltid instruktionerna innan användning!

Färg

Tillverkare

Vad är en rökgranat rökutvecklare?

Rökgranater används i flera syften. Antingen för att signalera en plast, tex landing för helikopter, nödställt osv. Men rökgranater kan också användas för att lägga ridåer för att du ska kunna förflytta dig i skydd av röken mellan hus eller objekt. Rök kan också användas på ett mer civilt sätt som fotografering, bröllop, gender reveal, sport evenemang osv. Röken ger en härlig känsla och är vacker att titta på. Röken finns givetvis i alla färger beroende på vad den ska användas till. 

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar för att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen