Kvalitet, Service, Utbud

Luftgevär Fjäder

Prestanda i Enkelhet - Fjäderdrivna Luftgevär 

Här hittar du Sveriges mest kompletta utbud av fjäderdrivna luftgevär! Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av luftgevär från ledande varumärken som Hatsan, Crosman, Walther, Daisy, Artemis, Ruger och Hämmerli. I vårt sortiment hittar du både enkla modeller som passar perfekt för unga eller nya skyttar och proffsmodeller med maximal anslagsenergi på hela 10J. 

Utforska vårt utbud av fjäderdrivna luftgevär: 

Fjäderdrivna luftgevär är funktionsmässigt de enklaste modellerna. Med de här pistolerna behöver du inte krångla med kolsyrepatroner eller luftpumpar. Du spänner enkelt mekanismen med antingen en brytmekanism eller ett liknande system, laddar en kula i loppet, siktar och skjuter. Det blir inte enklare än så! Enkelheten betyder dock inte att dessa modeller saknar prestanda. Många av våra modeller har en anslagsenergi på hela 10J vilket är den högsta tillåtna anslagsenergin om du inte har licens. Har du licens så hittar du även uppgraderade fjädrar i vårt sortiment som ökar anslagsenergin ytterligare. 

Färg

Tillverkare

Brett Utbud av Märken:   

Vårt sortiment inkluderar ett brett urval av kända märken, såsom Hatsan, H&K, Crossman, JSB, Sig Sauer, Walther, Umarex, Hämerli och Artemis. Varje märke representerar högkvalitativa luftvapen som kombinerar innovation och pålitlighet för en överlägsen skjutupplevelse.  

Tillbehör för Att Förbättra Din Skjutupplevelse:   

För att ytterligare förbättra din upplevelse erbjuder vi ett omfattande utbud av tillbehör. När du letar ammunition på vår hemsida är det viktigt att du hittar rätt kula för ditt gevär. Det finns dels olika mått på kulorna samt olika typer. Är du osäker svarar vårt kunniga team gärna på frågor. 

Utforska våra underkategorier för att hitta allt från rödpunktssikten och kikarsikten till ammunition och underhållsprodukter. Vi strävar efter att vara din kompletta butik för allt som rör luftvapen och tillbehör. 

Drift & produktion: Wikinggruppen