Kvalitet, Service, Utbud

40mm Granater

Uppgradera din arsenal med 40mm granater:

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att vara en komplett airsoftbutik med alla tillbehör du kan tänkas behöva. Detta innefattar självklart ett brett utbud av 40mm granater. Vi har traditionella 40mm granater som laddas med airsoftkulor och greengas från kända tillverkare som Madbull och Specna Arms. De här granaterna är enkla att använda och går att ladda och skjuta gång på gång.  

Vi har även pyrotekniska 40mm granater från Tactical Game Innovation (TAG). Dessa är otroligt realistiska granater som flyger uppåt 190 meter efter avfyrning. Detta är engångsmodeller som inte går att använda på nytt efter avfyrning. 

Oavsett om du söker greengas granater eller pyrotekniska kräver de här modellerna att du använder någon typ av granattillsats samt andra tillbehör för att avfyra dem. Utforska vårt utbud av granater och granattillsatser idag! 

Färg

Tillverkare

Vad är en 40mm granat?
En 40mm granat är tänkt för att slå ut ett större mål så som en bil eller grupp av soldater. Finns två olika modeller, gasdriven som skjuter en större svärm med airsoftkulor. Dessa laddas antingen med greengas eller co2 beroende på vilken modell du köper. Co2 är kraftigare och kan skjuta längre. En vanlig greengas modell skjuter 40-200 kulor ca 5-15 meter. En Co2 driven modell kan skjuta 40-200 kulor mellan 5-40 meter. Sedan finns det pyrotekniska modeller som kan skjutas mellan 40-190 meter. Dessa granater exploderar när de når sitt mål och kastar då ut mängder med airsoftkulor och avger en knall på 120db för att indikera träff. Finns även modeller som avger rök eller puder iställer för knall och kulor.

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar för att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen