Kvalitet, Service, Utbud

Tracers & Spårljusdämpare

Tracerenheter: 

En tracerenhet är ett speciellt tillbehör som används för att göra kulorna synliga i mörkret. Dessa enheter är i regel monterade på pipan på ditt gevär. I vårt sortiment hittar du flera modeller från kända tillverkare som Acetech, Xcoretech och G&G. 

Tracer-enheter fungerar genom att en UV-lampa lyser upp kulorna när de passerar genom enheten. Detta gör att spelare lättare kan se kulornas bana, särskilt i mörka eller svagt upplysta miljöer, vilket kan vara vanligt under airsoftspel inomhus eller på kvällstid. Tänk på att du måste använda speciella kulor tillsammans med din tracerenhet. 

Färg

Tillverkare

Modifiera ditt gevär efter dina förutsättningar 

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att ha ett specialiserat utbud av vapentillbehör som ger dig som skytt bättre förutsättningar att lyckas på airsoftbanan. 

I vårt sortiment hittar du flera typer av olika mynningstillbehör. Vi har allt från olika ljuddämpare, flamdämpare och tracerenheter men även hela ytterpipor för både elektriska gevär och gasdrivna pistoler. 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft

Drift & produktion: Wikinggruppen