Kvalitet, Service, Utbud

Sectorclip

Sectorclipet - en del i ditt elektriska gevärs kulmatning:

I vårt sortiment hittar du allt du kan behöva för att lyckas med dina uppgraderingar eller reparationer av dina elektriska airsoftgevär. 

Sectorclipet är en del som hjälper till att dra gevärets “tappetplate” och “nozzle” bakåt för att mata upp kulor in i gevärets hop-up hus. Har du problem med timingen på din kulmatning kan detta vara en del måste måste bytas. 

Hos oss hittar du sector clips som passar med de flesta sectorkuggarna på marknaden. 

Tillverkare

Uppgradera mera!  

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen. 

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen