Kvalitet, Service, Utbud

Remfästen

Fästen för vapenremmar

Vårt utbud innefattar alla typer av vapentillbehör som den seriöse skytten eller jägaren behöver. Detta innefattar självklart även fästen för vapenremmar. Vi har flera typer av fästpunkter för olika typer av montering. Vissa fästen monteras med picatinny, vissa med MLOK och andra monteras direkt på vapnet.

Vilket fäste du behöver beror helt på vilken vapentyp du har. Har du frågor om vilket typ av fäste du behöver så finns vår kunniga personal redo för att svara på dina frågor.

Färg

Tillverkare

Funktion

Rätt vapenrem för dina behov 

Vi har ett brett utbud av olika vapentillbehör och vapenremmar är en viktig del i din utrustning. Hos oss hittar du både vapenremmar med en fästpunkt och två fästpunkter från välkända tillverkare som Warrior, Blue Force Gear, Clawgear och Snigel. Våra vapenremmar är tillverkade av material av hög kvalité som stål hög belastning av tuff användning. 

Både enpunktsremmar och tvåpunktsremmar har sina fördelar och är användbara i olika situationer. Valet mellan dem beror ofta på din personliga preferens och hur du planerar att använda ditt vapen. För snabb åtkomst och smidig rörelse kan enpunktsremmar vara det bästa valet. Om du letar efter stabilitet och komfort, särskilt under längre perioder, kan tvåpunktsremmar vara det rätta alternativet. Oavsett vilken typ av vapenrem du väljer är det viktigt att se till att den är av hög kvalitet och anpassad till dina specifika behov. En rätt vald vapenrem kan öka din säkerhet och prestation när du är ute på skjutbanan eller i fältet. 

Drift & produktion: Wikinggruppen