Kvalitet, Service, Utbud

Luftpistol Co2

Utforska Sveriges Bästa Luftpistolssortiment 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett brett utbud av världens mest populära luftvapen från kända kvalitetsmärken som Glock, SIG SAUER, Hatsan, Colt och Artemis. Vi har modeller som passar för prickskytte på tavla, realistiska modeller med rekyl samt enklare modeller för nya eller unga skyttar. Oavsett vad för luftpistol du söker hittar du den här hos oss. Utforska vårt utbud och hitta din nästa kolsyrepistol idag! Titta in vår mest sålda modell, Sig Sauer P226.

 

Färg

Tillverkare

Populära Luftpistoler 

Kolsyrepistoler, alltså luftpistoler som drivs med kolsyrepatroner är det mest populära drivsystemet som erbjuder både funktionalitet och en realistisk känsla. Modeller med detta drivsystem är oftast semi-automatiska och har många gånger realistiska funktioner som “blow-back”. Detta betyder att manteln rör sig som på en riktig pistol och ger en realistisk rekyl med varje skott. Detta gör dessa pistoler perfekt för både nöjesskytte och som ett bra träningsverktyg för riktigt pistolskytte.   

Brett Utbud av Märken:  

Vårt sortiment inkluderar ett brett urval av kända märken, såsom Hatsan, H&K, Crossman, JSB, Sig Sauer, Walther, Umarex, Hämerli, Glock och Artemis. Varje märke representerar luftvapen av hög kvalite som kombinerar innovation och pålitlighet för en överlägsen skjutupplevelse. 

Tillbehör för Att Förbättra Din Skjutupplevelse:  

För att ytterligare förbättra din upplevelse erbjuder vi ett omfattande utbud av tillbehör. När du letar ammunition på vår hemsida är det viktigt att du hittar rätt kula för ditt gevär. Det finns dels olika mått på kulorna samt olika typer. Är du osäker svarar vårt kunniga team gärna på frågor.  

Utforska våra underkategorier för att hitta allt från rödpunktssikten och kikarsikten till ammunition och underhållsprodukter. Vi strävar efter att vara din kompletta butik för allt som rör luftvapen och tillbehör. 

Drift & produktion: Wikinggruppen