Kvalitet, Service, Utbud

Kuggfett & Cylinderfett

Vårda dina airsoftgevär och pistoler med rätt produkter:

Både mekaniska delar och packningar behöver fett för att minska värmeuppbyggnad, slitage eller hålla tätt. I vårt sortiment hittar du teflonbaserade fett som passar både för dina kuggar, cylinder eller andra gliddelar på både elektriska gevär och gasdrivna modeller. Innan du lägger på nytt fett rekommenderar vi att du torkar bort ditt gamla fett för bästa prestanda. 

Tillverkare

Uppgradera mera!   

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen