Kvalitet, Service, Utbud

Luftgevär PCP

PCP - PRE CHARGED PNEUMATIC LUFTGEVÄR

PCP står för “Pre-Charged Pneumatics” och gevär med detta drivsystem använder komprimerad luft för att avfyra kulan. Detta är våra mest avancerade modeller och används oftast av professionella skyttar med höga krav på prestanda. I huvudsak finns det två typer av modeller: Pumpgevär som laddas mellan varje skott och reservoargevär som har en luftbehållare där du kan skjuta flera skott. Reservoarmodeller kräver tillbehör som pump eller kompressor för att fungera. I vårt sortiment hittar du modeller som passar perfekt för dig som vill ta ett kliv upp till PCP-gevär och proffsmodeller. Oavsett modell får med maximal anslagsenergi på hela 10J.   

Världens Mest Populära Tillverkare av Luftgevär

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett brett utbud av världens mest populära luftvapen från kända kvalitetsmärken som SIG SAUER, Crosman, Colt och Artemis. Vi har modeller med mer traditionellt luftgevärsutseende och moderna luftgevär med fokus på ergonomi. Vi har även luftgevärskit med allt du behöver för att komma igång med ditt PCP-skytte. Utforska vårt utbud idag! 

Färg

Tillverkare

Glöm inte dina tillbehör:   

Observera att Co2-patroner, pumpar, kulor eller kikarsikten sällan ingår med ditt luftgevär och måste köpas separat. Utforska vårt utbud av "relaterade produkter" under varje enskild produkt för att hitta de bästa tillbehören som kompletterar ditt luftgevär perfekt.   

För att ytterligare förbättra din upplevelse erbjuder vi ett omfattande utbud av tillbehör. När du letar ammunition på vår hemsida är det viktigt att du hittar rätt kula för ditt gevär. Det finns dels olika mått på kulorna samt olika typer. Är du osäker svarar vårt kunniga team gärna på frågor. 

Utforska våra underkategorier för att hitta allt från rödpunktssikten och kikarsikten till ammunition och underhållsprodukter. Vi strävar efter att vara din kompletta butik för allt som rör luftvapen och tillbehör. 

Finns det fortfarande frågetecken om vilken modell som passar dina behov bäst?   

Det är inga problem, vårt kunniga team finns här för att hjälpa dig! Hos Frysen Airsoft får du professionell hjälp sju dagar i veckan. Ring eller maila oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell och rätt tillbehör som passar din modell. 

Drift & produktion: Wikinggruppen