Kvalitet, Service, Utbud

Kuggset

Kraft eller hastighet?

Kugghjulen är, tillsammans med motorn, det som får ditt elektriska airsoftgevär att snurra. Kuggar finns i flera olika utföranden men de två vanligaste typerna är “high speed” och “high torque”.  

High Speed kuggar ger högre eldhastighet, alltså att gevär kan skjuta fler kulor i sekunden. Dessa kugghjul passar bäst för trim med lägre utgångshastigheter. 

High Torque kuggar ger istället ett högre vridmoment. Detta gör att du kan köra med trim med högre utgångshastigheter som 150m/s eller mer. Ett högre vridmoment på dina kuggar tillsammans med en fjäder med lägre utgångshastighet ger också en snabbare avtryckarrespons.  

Varför blir det då så stora skillnader mellan kugghjulen? Jo det handlar helt enkelt om kuggarnas utväxling, alltså antalet kuggtänder och storlek på kugghjulen i relation till varandra.  

Är du osäker på vilka kugghjul som passar för ditt nya airsoftbygge? Kontakta oss så guidar vi dig till rätt delar som passar för ditt elektriska airsoftgevär. 

Färg

Tillverkare

Uppgradera mera!  

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen. 

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen