Kvalitet, Service, Utbud

Pipförlängare & Adaptrar

Modifiera mera!

I vårt utbud av mynningstillbehör hittar du självklart även ett brett utbud av olika adaptrar och pipförlängare. Beroende på vilken vapenmodell du använder kan du behöva en adapter för att montera en ljuddämpare eller flamdämpare. I vårt utbud hittar du flera lösningar för detta. Vi har även pipförlängare i flera olika längder så att du kan förlänga ytterpipan på ditt gevär. Detta kan behövas om du exempelvis byter till en ny, längre innerpipa eller om du helt enkelt vill förändra utseendet på ditt gevär. 

Utforska vårt utbud här: 

Färg

Tillverkare

Modifiera ditt gevär efter dina förutsättningar 

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att ha ett specialiserat utbud av vapentillbehör som ger dig som skytt bättre förutsättningar att lyckas på airsoftbanan. 

I vårt sortiment hittar du flera typer av olika mynningstillbehör. Vi har allt från olika ljuddämpare, flamdämpare och tracerenheter men även hela ytterpipor för både elektriska gevär och gasdrivna pistoler. 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft

Drift & produktion: Wikinggruppen