Kvalitet, Service, Utbud

Fasta riktmedel

Uppgradera ditt gevär med flip-up sikten:

I vårt utbud hittar du självklart ett brett sortiment med järnsikten. 

Dessa beprövade sikten fungerar perfekt som sekundära sikten om ditt rödpunktsikte eller optiska sikte skulle sluta fungera mitt i spelet. Om du föredrar enkelhet kan vi självklart även rekommendera våra järnsikten som ditt primära sikte. 

Många av våra modeller är så kallade “flip-up” modeller som du enkelt fäller upp när de behövs men har en väldigt låg profil när de ligger nedfällda mot toprailen på ditt gevär. 

Utforska vårt utbud och hitta ditt perfekta “back-up sikte” hos oss på Frysen Airsoft. 

Färg

Tillverkare

Kvalitet, mångsidighet och precision - allt under ett tak för att du ska kunna skjuta med självförtroende och precision varje gång. 

Här hittar du vårt omfattande sortiment av sikten och riktmedel för alla dina skyttebehov! 

Oavsett om du letar efter rödpunktssikten, kikarsikten, siktesbaser, siktes-skydd eller lasersikten till din pistol, airsoftgevär eller jaktgevär, så har vi allt du behöver för att förbättra din träffsäkerhet och upplevelse. 

Upptäck ledande märken som GPO, Holosun, Aim-O, Theta Optics, Nikko Stirling, Sig Sauer och Eotech bland våra produkter. Vår mångsidiga kollektion erbjuder en rad olika alternativ för att passa din unika spelstil och krav. 

Oavsett om du är en erfaren airsoftare, sportskytt eller jägare, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa sikten som maximerar din precision och prestanda. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta siktet som tar ditt skytte till nästa nivå!

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar för att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen