Kvalitet, Service, Utbud

Batteri & Laddare

Upptäck Fördelarna med Avancerade Batterier och Laddare för Ditt Airsoftvapen: LIPO och LION 

När det gäller att maximera prestanda och drifttid för ditt airsoftvapen är valet av rätt batteri och laddare avgörande. Två populära alternativ som har revolutionerat airsoftvärlden är LIPO (litium-polymer) och LION (litiumjon) batterier. Är du osäker på vilket batteri som passar bäst för ditt gevär? Fråga vår kunniga personal så guidar vi dig till rätt batteri och passande laddare. 

Utforska vårt sortiment av batterier idag! 

Färg

Tillverkare

Funktion

LIPO Batterier för Stor Kraft i ett Litet Format: 

LIPO-batterier är kända för sin höga energitäthet och förmåga att leverera en konstant ström under längre perioder. Dessa ultralätta batterier är perfekta för airsoftaren som kräver hög prestanda och snabb respons från sina vapen. Den kompakta designen gör dem idealiska för airsoftvapen där batteriutrymmet är mindre då LiPo-batterier finns i många storlekar. I vårt sortiment av LIPO-batterier hittar du batterier med 7.4V och 11.1V samt olika storlekar för att passa olika airsoftgevär. Våra LiPo-batterier tillverkas av kända tillverkare som ASG, Nimrod och Pirate Arms. 

Tänk på att LiPo-batterier är känsliga för urladdning och behöver underhållsladdas om de inte används. Läs våra skötselrekommendationer för LiPo-batterier noga innan användning! 

LION Batterier för Tillförlitlig Energi: 

LION-batterier är kända för sin stabila prestanda och långa livslängd. Dessa batterier erbjuder en jämn ström och är mindre känsliga både överladdning och urladdning, vilket gör dem till ett pålitligt val för airsoftspelare som letar efter hållbara batterier med högt milliampere antal. 

Med vårt utbud av LION-batterier kan du vara säker på att ditt airsoftvapen kommer att vara redo för varje spel flera dagar i sträck! Våra batterier är konstruerade med högkvalitativa celler för att säkerställa pålitlig prestanda och konsekvent kraftöverföring under hela speltiden. I vårt utbud hittar du LiOn-batterier från välkända TITAN. 

Optimera Laddningen med Våra Avancerade Laddare: 

För att förlänga livslängden och prestandan hos dina LIPO- och LION-batterier är det viktigt att använda en högkvalitativ laddare. Våra avancerade laddare är utformade för att säkerställa snabb och effektiv laddning samtidigt som de skyddar dina batterier från överladdning. Flera av våra laddare har även mät-funktion så att du vet exakt hur mycket ström du har kvar i ditt batteri. Vi har laddare från kända varumärken som TITAN, SkyRC och Nimrod. 

Batterier för dina tillbehör: 

I vårt sortiment hittar du även ett brett utbud av batterier för dina tillbehör. Vi har batterier för dina rödpunktsikten, lasrar, vapenlampor och elektriska airsoftmagasin. 

Du hittar vanliga AA, AAA och CR123A samt flera mer ovanliga batterityper som CR2030, CR1620, CR1632 och LR48. Samtliga batterier levereras från kända batteritillverkare som Duracell, Varta och Kodak. 

Oavsett om du är en erfaren airsoftspelare eller nybörjare, är valet av rätt batteri och laddare avgörande för att optimera din spelupplevelse. Utforska vårt sortiment av LIPO- och LION-batterier, avancerade laddare och batterier för dina tillbehör för att ta din airsoftupplevelse till nästa nivå. 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen