Kvalitet, Service, Utbud

Pistol / Motorgrepp

Ergonomiska pistolgrepp som förhöjer din spelupplevelse: 

Vårt utbud av vapengrepp innefattar självklart även pistolgrepp och motorgrepp. Vill du byta grepp från ditt originalgrepp som ditt vapen levereras med hittar du nya, mer ergonomiska modeller här hos oss. Greppen i vårt sortiment är tillverkade av material av hög kvalité och vi har grepp i flera olika prisklasser för M4-modeller och AK-modeller. Greppen kommer från några av airsoftvärldens största märken som LCT, PTS och Specna Arms. 

Utforska vårt utbud idag! 

Färg

Tillverkare

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen