Kvalitet, Service, Utbud

Spränggranater

Förbättra din träning eller öka realismen på airsoftspelet med spränggranater:

Spränggranater är ett perfekt sätt att öka realismen på airsoftspelen. Förutom att höja stämningen för alla spelare ger det också en stor taktisk fördel till användaren. Hos oss hittar du ett brett utbud av extremt realistiska pyrotekniska airsoftgranater från tillverkarna Tactical Game Innovation (TAG), Pyrosoft. Deras granater finns i flera utformningar med granater som ska efterlikna flashbangs, M67 och RGD-5 bland flera. Då realismen på dessa granater är så hög passar de även utmärkt vid träning och utbildning. Våra granater används redan idag av flera myndigheter över hela landet och är mycket uppskattade.  

Utforska vårt utbud av spränggranater för scenariospel och hitta dina favoriter. 

Färg

Tillverkare

Vad är en spränggranat?

En spränggranat är en handgranat gjord för träning. Men istället för att ha dödlig effekt så simulerar den fragment med airsoftkulor eller ärtor. Våra myndigheter Försvarsmakten och Polisen använder dessa produkter när de tränar inbrytning i byggnader. Granaten avger också en hög knall på ca 120db för att ge en indikation på att den har briserat. Våra granater är CE klassade och helt ofarliga så länge du följer instruktionerna på granaten! Mer info finns på varje produkt eller om du hör av dig till oss.

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar för att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen