Kvalitet, Service, Utbud

Bågskytte

Bågskytte - Sport, lek och tävling.

Bågskytte är en uråldrig sport och färdighet. Denna tidlösa disciplin har en historia som sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden och har varit användbar både för jakt och militära ändamål. 

På Frysen Airsoft erbjuder vi ett omfattande sortiment av bågar som passar alla, från nybörjare till erfarna bågskyttar. Våra bågar är av högsta kvalitet och tillverkade av välkända märken som Ragim och Ek. Vi har även ett omfattande utbud av tillbehör för att maximera din bågskytteupplevelse. 

 

Färg

Tillverkare

Rätt pilbåge oavsett din ambition

Bågskytte är en sport som kombinerar både precision och skicklighet. Idag används det inte bara som en hobby utan även i samband med aktiviteter som ridning. Dessutom är bågskytte en sport med internationella tävlingar som inkluderar världsmästerskap på högsta nivå. 

Så, oavsett om du är en entusiastisk nybörjare eller en erfaren bågskytt med Tävlingsambitioner, har Frysen Airsoft det du behöver för att fördjupa dig i den fascinerande världen av bågskytte. Kom och utforska vårt sortiment och ta ditt skytte till nästa nivå. 

Drift & produktion: Wikinggruppen