Kvalitet, Service, Utbud

Glock

Glock Världsberömda Airsoftmodeller hos Frysen Airsoft 

Glock 17 är världens mest välkända pistolmodell. Och det är inget undantag att det har blivit så. Extremt bra kvalite, driftsäkerhet och rätt design har skapat pistolen ett välkänt namn världen över. Glock är synonymt med kvalitet och innovation inom vapenindustrin, och i airsoftvärlden erbjuder vi ett omfattande utbud av deras mest populära modeller. Välj bland Glock 17 Gen3 (Pistol 88), Glock 17 Gen4, Glock 17 Gen5, Glock 18, Glock 19, Glock 19X, Glock 34, Glock 42 och Glock 45 för att uppleva marknadens bästa airsoftpistoler. 

Det finns flera olika generationer av Glock familjen. Vilken Glock 17 passar dig bäst?

Färg

Tillverkare

Träning för Riktigt Skytte

En fördel med gasdrivna airsoftpistoler är deras realistiska känsla och responsiva avtryckare. Detta gör att de inte bara passar bra för airsoftspel utan även som ett träningsverktyg. Tävlar du i IPSC kan en gasdriven airsoftpistol vara ett perfekt träningsvapen för att träna drag och magasinsbyten, träning du kan göra hemma i vardagsrummet. 

Är du eller ska du bli Polis? Köp den nya Glock 45 pistolen för att öva hemma. Mängden vapenträning är inte tillräcklig inom polisen och försvarsmakten. Det är ditt ansvar att hålla igång ditt skytte och vara säker på din pistol! Köp en Glock 45 om du är Polis och köp en Glock 17 om du är militär.

Glockmodellerna från Umarex passar ypperligt som träningsverktyg för proffisionellt skytte. Med en vikt och känsla som nästan är identisk med sin verkliga motsvarighet ger dig möjligheten att träna utan att behöva åka till skjutbanan.

Licensierade Modeller för Ökad Realism

Våra Glock modeller tillverkas av VFC under licens av Umarex, som är kända för sina noggranna tillverkningsstandarder och har samarbeten med flera välkända vapentillverkare. Umarex airsoftglockar är de mest realistiska modellerna på marknaden. Hos oss på Frysen Airsoft hittar du det bästa urvalet av airsoftprodukter från Glock.

Upptäck din nya favoritmodell idag. 

Rätt Tillbehör till Din Modell

Observera att nödvändiga tillbehör som Greengas, silikonspray och kulor inte ingår med din pistol utan måste köpas separat. Du hittar de bästa tillbehören som passar din pistol under "relaterade produkter" på varje enskild produkt. Hittar du inte rätt produkter på hemsidan? Kontakta oss så hjälper vårt kunniga team dig att hitta rätt produkter för din gasdrivna airsoftpistol.

Drift & produktion: Wikinggruppen