Kvalitet, Service, Utbud

Railsystem & Handguards

Optimera Din Airsoft-upplevelse med RIS, Keymod och MLOK Handguards och Railsystem 

När det gäller att uppgradera ditt airsoftgevär, är handguards och railsystem avgörande för att anpassa och förbättra prestandan. Med RIS, Keymod och MLOK handguards öppnar du en värld av monteringsmöjligheter och möjlighet till personlig anpassning av ditt airsoftgevär.

Färg

Tillverkare

Funktion

RIS (Rail Interface System) 

RIS handguards är en tidlös klassiker som erbjuder stort utrymme för montering av diverse tillbehör. RIS-systemet är idag standard både inom riktigt skytte och airsoft. Denna design möjliggör enkel montering av olika tillbehör såsom sikten, lampor, och grepp för att anpassa ditt airsoftgevär efter dina behov. RIS-handguards, eller Picatinny som det också många gånger kallas, finns i flera populära modeller som MK18 och Block II från kända tillverkare som Madbull. 

Keymod System 

Keymod handguards är kända för sin lätta design och det smarta "keyhole" systemet som möjliggör snabb och enkel anpassning av tillbehör. Den utskurna formen minskar vikten utan att kompromissa med hållbarheten och ger möjlighet att snabbt byta eller justera din utrustning samtidigt som du håller nere vikten mot ett vanligt RIS-system. I vårt utbud hittar du tillbehör som är keymod kompatibla och monteras direkt i din keymod handguard och lösa railsektioner som fungerar som en adapter för dina vanliga RIS-tillbehör.  

MLOK Railsystem 

MLOK handguards är en modern lösning och förmodligen den mest populära typen av handguard idag. MLOK handguards har en låg profil och möjliggör enkel montering av tillbehör utan att skapa onödig bulk på ditt gevär. MLOK är designat för att hålla nere vikten mot ett vanligt RIS system men utan att förlora utrymme för tillbehör eller användarvänlighet. I vårt utbud hittar du tillbehör som är MLOK kompatibla och monteras direkt i din MLOK handguard och lösa railsektioner som fungerar som en adapter för dina vanliga RIS-tillbehör. 

Oavsett om du föredrar det pålitliga och mångsidiga RIS-systemet, den justerbara Keymod-designen eller det moderna och lätta MLOK systemet finns det en handguard och railsystem som passar din spelstil och behov. 

Så varför vänta? Uppgradera ditt airsoftgevär med RIS, Keymod eller MLOK handguards och ta din spelupplevelse till nästa nivå!

Externa tillbehör från kända varumärken: 

I vårt sortiment hittar du externa tillbehör från kända tillverkare i alla prisklasser. Vi har bland annat frontgrepp från FMA, Magpul, VFC, LCT och MP, kolvar från PTS, Magpul och Amoeba samt railsystem och både Keymod- och Mlok-handguards från Madbull och LCT. Våra tillbehör passar till flera olika vapentyper som M4, AK, MP5, M249 och många fler. 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen