Kvalitet, Service, Utbud

Hop Up Gummin

Öka din räckvidd och precision med nytt hop-up gummi:

Att byta hop-up gummi är ett enkelt sätt att öka prestandan på ditt gevär. Syftet med gummit är att ge kulan en bakspinn när den passerar genom pipan och på så sätt flyger längre. När du väljer gummi är det viktigt att du tittar på vilka “grader” gummit har. Hop-up gummin finns i mellan mjuka 50° upp till hårda 90°. Ett hårdare gummi håller längre men ger ett sämre grepp om kulan medans ett mjukare gummi istället ger ett bättre grepp men slits fortare. Generellt vill du använda ett hårdare gummi med en modell med högre utgångshastighet.

Är du osäker på vilket hop-up gummi du ska använda? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att välja rätt. 

Färg

Tillverkare

Välj rätt delar till din modell:

Det är viktigt att välja rätt delar till ditt gevär eller pistol. Söker du delar till ett elektriskt gevär måste du först veta vilken version av växellåda ditt gevär använder. De två vanligaste växellådorna är version 2, som används av modeller som M4a1, MP5 och HK416, och version 3 som bland annat används med AK och G36. Det finns dock många fler växellådor och vissa specifika för en viss modell.  

Behöver du delar till ett gasdrivet gevär eller pistol är det istället viktigt att du tittar på tillverkare. Olika tillverkare använder olika system vilket innebär att uppgraderings- och reservdelar inte går att blanda mellan tillverkare.  

Har du frågor om vilken växellåda som används av din modell eller frågor om tillverkare hör av dig till oss så hjälper vår kunniga personal dig hitta rätt delar. 

Drift & produktion: Wikinggruppen