Kvalitet, Service, Utbud

Lasermoduler

Lasermodul: Funktionellt och snyggt!

I vårt utbud av lasermoduler hittar du modeller för både pistoler och karbiner. Vårt utbud omfattar modeller av högsta kvalitet från Holosun men även prisvärda varianter från Night Evolution, WADSN och Element. Du hittar modeller som PEQ15, DBAL, NGAL och LA-5. Modellerna finns i flera utgåvor med olika funktioner som röd och grön laser och lampa med vitt ljus. Men även modeller som passar med nightvision med IR-laser och IR-lampa. Utöver sina funktioner ser en lasermodul även snyggt ut på din karbin eller pistol. Utforska vårt utbud idag!

Färg

Tillverkare

Funktion

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik! 

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.   

Utforska vårt stora utbud av vapenlampor, fick- och pannlampor samt lasermoduler idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen