Kvalitet, Service, Utbud

Tankar

Överlägsen Prestanda – Upptäck HPA Idag

Luftdrivna gevär, vanligtvis kallade HPA-modeller (high pressure air) är något av det senaste inom airsoftens utveckling. Dessa modeller har en luftmotor som drivs med högtrycksluft som förvaras i en separat lufttank. Lufttankarna finns i flera olika storlekar och material. I vårt sortiment hittar du lite tyngre, prisvärda aluminiumtankar från ASG och Dominator men även superlätta proffstankar i kolfiber. Utforska vårt utbud av HPA-tillbehör idag. 

Färg

Tillverkare

Spelredo eller Egenbyggt? 

I vårt sortiment hittar du HPA-motorer från världens största tillverkare som Wolverine, Polarstar och Gate. Du hittar självklart även alla nödvändiga tillbehör som tankar, batterier och regulatorer från samma tillverkare. Om du inte vill bygga ditt gevär själv har vi färdigbyggda HPA-gevär från Wolverine och Heretic Labs. Önskar du en annan modell i HPA-utförande? Inga problem, vi hjälper dig att bygga ditt drömgevär i vår verkstad. Kontakta oss för mer information. 

Ställ Dina Frågor Till Oss

Är du ny inom HPA och behöver hjälp? Inga problem, Frysen´s team finns här för att hjälpa dig! Vi har lång erfarenhet inom allt som har med airsoft att göra och kan svara på dina frågor. Ring eller maila oss så kan vi hjälpa dig att plocka ihop ett komplett HPA-kit efter dina önskemål. 

Drift & produktion: Wikinggruppen