Kvalitet, Service, Utbud

Pistonger & Pistonghuvuden

Pistonger och pistonghuvuden:

En av växellådans viktigaste delar är pistongen. Pistongen, tillsammans med pistonghuvudet och cylindern, är de delar som bygger lufttrycket som sedan avfyrar kulan genom pipan. När du uppgraderar ditt airsoftgevär är det viktigt att tillse att din pistong tål styrkan på din fjäder. Hos oss hittar du pistonger som tål trim i upp till 170m/s. Känner du dig osäker på vilken pistong och pistonghuvud du behöver till ditt gevär är det bara att kontakta oss så guidar vi dig till rätt delar. 

Färg

Tillverkare

Uppgradera mera!   

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag. 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen