Kvalitet, Service, Utbud

9.3

Ammunition För Alla Dina Behov 

Vi erbjuder noggrant testad och utvald kulammunition i alla populära kalibrar som .357, 30-06, .308 och .223 med flera. Vårt sortiment av ammunition sträcker sig från träningsammunition till jaktammunition och till premium match-ammunition för tävlingsskytte.  

Utforska vårt utbud av högkvalitativ ammunition och hitta den perfekta typen för att ta din jakt eller sportskytte till nästa nivå! 

Tillverkare

Kvalité från ledande tillverkare 

Upptäck högkvalitativ ammunition för jakt och skytte hos Frysen Airsoft, från pålitliga tillverkare som Norma, Hornady, Fiocci och GECO. Vårt omfattande utbud inkluderar ammunition för olika kalibrar och ändamål, vilket gör det lätt att hitta rätt ammonution för dina behov. Hos oss hittar du allt från 22LR, 9mm, .308, 30-06 samt flera andra populära kalibrar. 

Oavsett om du är jägare eller tävlingsskytt kan du lita på att vi har högkvalitativ ammunition som ger både prestanda och precision. Att välja rätt ammunition är avgörande för att maximera resultaten vid jakt eller skytte, och vårt sortiment gör det enkelt att hitta det bästa valet för dina behov. 

Drift & produktion: Wikinggruppen