Kvalitet, Service, Utbud

Granatkastare

Maximera Din Airsoft Arsenal med ett Granatgevär eller Granattillsats  

Ta din airsoftupplevelse till en ny nivå med vårt imponerande sortiment av airsoft granatgevär och kraftfulla granattillsatser. På Frysen Airsoft förstår vi vikten av att ha rätt utrustning för att dominera på airsoftarenan och för att höja spelupplevelsen. 

I vårt utbud hittar du både granatgevär som SOCOM M3 MAAWS (Carl Gustaf), pansarskott som AT4 och raketgeväret RPG. Vi har även ett brett sortiment av granattillsatser som M203 som monteras på ditt gevär. I vårt sortiment hittar du modeller från kända tillverkare som Classic Army, G&P, VFC och Madbull. Oavsett modell och märke använder samtliga modeller 40mm airsoftgranater. Dessa finns i flera varianter som antingen skjuter vanliga 6mm airsoftkulor, gummikulor eller pyrotekniska projektiler. Granaterna kan drivas på antingen greengas, Co2 eller med fjädermekanism.  

Tänk på att alla 40mm granater kanske inte passar din modell. Är du osäker på vilken modell du ska införskaffa kontakta vår kunniga personal som kan guida dig till rätt modell. 

Färg

Tillverkare

Varför Välja Frysen Airsoft för Airsoft Granatgevär och Granattillsatser: 

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa produkter som möter och överträffar dina förväntningar. Våra airsoft granatgevär och granattillsatser är både robusta, funktionella och är tillverkade av några av världens ledande tillverkare. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen på airsoftbanan genom att erbjuda pålitlig utrustning som gör ditt spelande ännu roligare. 

Glöm inte dina tillbehör   

Hos oss hittar du alla nödvändiga tillbehör till ditt nya granatgevär. Oavsett om du behöver greengas, kulor, 40mm granater eller andra tillbehör så hittar du det på vår hemsida. Du hittar rekommenderade produkter under varje enskild produkt men behöver du ytterligare hjälp finns vårt kunniga team redo för att svara på dina frågor sju dagar i veckan.

Drift & produktion: Wikinggruppen