Kvalitet, Service, Utbud

Skjutstöd

Rätt skjutstöd för olika typer av skytte:

Vi på Frysen Airsoft vill erbjuda Sveriges skyttar och jägare ett komplett utbud av vapentillbehör vilket självklart då innefattar stödben, skjutstöd och skjutkuddar. Vårt sortiment består av ett noga utvalt sortiment från välkända kvalitétsmärken som Leapers, Magpul och Champion. Vi har modeller i flera olika prisklasser med både enklare och mer avancerade modeller. Har du frågor om vilket typ av skjutstöd som passar dig bäst finns vår kunniga personal redo för att svara på dina frågor och för att guida dig till rätt köp.  

Utforska Världen av Luftvapen hos oss på Frysen Airsoft 

Luftvapen används både för lek, sport och träning. Skjut prick på mål, antingen själv eller tillsammans med dina vänner. Ett luftvapen skjuter en 4,5mm-6,35mm metallkula, antingen cylindriska eller runda, med precision mellan 40-120 meter beroende på vilken vapenmodell du väljer.  

I vårt sortiment av luftvapen hittar du både luftpistoler och luftgevär av hög kvalité för den kräsne skytten men också mer prisvärda modeller som passar perfekt i sommarstugan eller till fem-kampen.   

Tillbehör för Att Förbättra Din Skjutupplevelse:    

För att ytterligare förbättra din upplevelse erbjuder vi ett omfattande utbud av tillbehör. När du letar ammunition på vår hemsida är det viktigt att du hittar rätt kula för ditt gevär. Det finns dels olika mått på kulorna samt olika typer. Är du osäker svarar vårt kunniga team gärna på frågor.  

Utforska våra kategorier med tillbehör till luftgevär och luftpistoler för att hitta allt från pumpar, fjädrar, ventilpinnar och skjutstöd. Vi strävar efter att vara din kompletta butik för allt som rör luftvapen och tillbehör. 

Drift & produktion: Wikinggruppen