Kvalitet, Service, Utbud

Granater

Granater för airsoftspel, fotografering, träning mm.

I vårt omfattande utbud av airsofttillbehör hittar du ett brett sortiment av olika typer av airsoft-, rök- och träningsgranater. Letar du efter rökutvecklare har vi flera modeller i olika färger som passar lika bra för airsoftspel, fotografering och för evenemang. Söker du istället efter ett nytt träningsverktyg har vi otroligt realistiska spränggranater som används av flera svenska myndigheter. De här granaterna passar självklart även på airsoftspelen. Vi har även ett brett utbud med flergångsgranater för airsoft, vissa använder airsoftkulor och green gas medans andra använder blankpatroner. Utöver våra granater hittar du även utvalt sortiment av nödbloss och nödrök. 

Utforska vårt sortiment av olika granater idag för att hitta det just du söker! 

Färg

Tillverkare

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar för att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen