Kvalitet, Service, Utbud

Tillbehör Luftvapen

Tillbehör för Att Förbättra Din Skjutupplevelse:    

För att ytterligare förbättra din upplevelse erbjuder vi ett omfattande utbud av tillbehör. När du letar ammunition på vår hemsida är det viktigt att du hittar rätt kula för ditt gevär. Det finns dels olika mått på kulorna samt olika typer. Är du osäker svarar vårt kunniga team gärna på frågor.  

Utforska våra kategorier med tillbehör till luftgevär och luftpistoler för att hitta allt från pumpar, magasin och skjutstöd men också fjädrar och ventilpinnar för dig som ska trimma ditt luftgevär. Vi strävar efter att vara din kompletta butik för allt som rör luftvapen och tillbehör. 

Färg

Tillverkare

Utforska Världen av Luftvapen hos oss på Frysen Airsoft 

Luftvapen används både för lek, sport och träning. Skjut prick på mål, antingen själv eller tillsammans med dina vänner. Ett luftvapen skjuter en 4,5mm-6,35mm metallkula, antingen cylindriska eller runda, med precision mellan 40-120 meter beroende på vilken vapenmodell du väljer.  

Brett Utbud av Märken:   

Vårt sortiment inkluderar ett brett urval av kända märken, såsom Hatsan, H&K, Crossman, JSB, Sig Sauer, Walther, Umarex, Hämerli och Artemis. Varje märke representerar högkvalitativa luftvapen som kombinerar innovation och pålitlighet för en överlägsen skjutupplevelse.  

Drift & produktion: Wikinggruppen