Kvalitet, Service, Utbud

Interna Delar

Uppgradera mera!  

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen. 

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag.

Färg

Tillverkare

Välj rätt delar till din modell:

Det är viktigt att välja rätt delar till ditt gevär eller pistol. Söker du delar till ett elektriskt gevär måste du först veta vilken version av växellåda ditt gevär använder. De två vanligaste växellådorna är version 2, som används av modeller som M4a1, MP5 och HK416, och version 3 som bland annat används med AK och G36. Det finns dock många fler växellådor och vissa specifika för en viss modell.  

Behöver du delar till ett gasdrivet gevär eller pistol är det istället viktigt att du tittar på tillverkare. Olika tillverkare använder olika system vilket innebär att uppgraderings- och reservdelar inte går att blanda mellan tillverkare.  

Har du frågor om vilken växellåda som används av din modell eller frågor om tillverkare hör av dig till oss så hjälper vår kunniga personal dig hitta rätt delar. 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen