Kvalitet, Service, Utbud

Luftgevär

Utforska Världen av Luftgevär hos oss på Frysen Airsoft 

Luftgevär används både för lek, sport och träning. Skjut prick på mål, antingen själv eller tillsammans med dina vänner.
Ett luftgevär skjuter en 4,5mm-6,35mm metallkula, antingen cylindriska eller runda, med precision mellan 40-120 meter beroende på vilket luftgevär du väljer.  

I vårt sortiment av luftvapen hittar du luftgevär eller luftpistoler av hög kvalité för den kräsne skytten men också mer prisvärda modeller som passar perfekt i sommarstugan eller till fem-kampen.   

I vårt utbud hittar du utöver prickskyttemodeller även semi-automatiska luftgevär som passar perfekt som träningsvapen för riktigt skytte. Dessa har en “blow-back” funktion vilket betyder att mekanismen rör sig mellan varje skott. Detta ger en realistisk rekyl för att ge känslan av att du skjuter ett riktigt gevär. 

 

Färg

Tillverkare

Funktion

Vi delar in våra luftgevär efter drivsystem.    

Luftgevär Fjäder: Detta är de mest populära och de funktionsmässigt enklaste modellerna. Detta betyder dock inte att de saknar prestanda. Med dessa modeller måste mekanismen spännas mellan varje skott, vanligtvis med en brytmekanism eller bygel.  

Luftgevär Kolsyra Co2: Ett otroligt populärt drivsystem som erbjuder funktionalitet och realism. Modeller med detta drivsystem är många gånger semi-automatiska och kan ha realistiska funktioner som “blow-back”. Detta betyder att mekanismen rör sig som på en riktigt gevär eller karbin och ger en realistisk rekyl med varje skott.    

Luftgevär PCPPCP står för “Pre-Charged Pneumatics” och gevär med detta drivsystem använder komprimerad luft för att avfyra kulan. Detta är våra mest avancerade modeller och används oftast av professionella skyttar. Dessa modeller kräver speciella tillbehör som kompressor eller luftpump.   

Brett Utbud av Märken:   

Vårt sortiment inkluderar ett brett urval av kända märken, såsom Hatsan, H&K, Crossman, JSB, Sig Sauer, Walther, Umarex, Hämerli och Artemis. Varje märke representerar högkvalitativa luftvapen som kombinerar innovation och pålitlighet för en överlägsen skjutupplevelse.  

Glöm inte dina tillbehör:   

Observera att Co2-patroner, pumpar, kulor eller kikarsikten sällan ingår med ditt luftgevär och måste köpas separat. Utforska vårt utbud av "relaterade produkter" under varje enskild produkt för att hitta de bästa tillbehören som kompletterar ditt luftgevär perfekt.   

För att ytterligare förbättra din upplevelse erbjuder vi ett omfattande utbud av tillbehör. När du letar ammunition på vår hemsida är det viktigt att du hittar rätt kula för ditt gevär. Det finns dels olika mått på kulorna samt olika typer. Är du osäker svarar vårt kunniga team gärna på frågor. 

Utforska våra underkategorier för att hitta allt från rödpunktssikten och kikarsikten till ammunition och underhållsprodukter. Vi strävar efter att vara din kompletta butik för allt som rör luftvapen och tillbehör. 

Finns det fortfarande frågetecken om vilken modell som passar dina behov bäst?   

Det är inga problem, vårt kunniga team finns här för att hjälpa dig! Hos Frysen Airsoft får du professionell hjälp sju dagar i veckan. Ring eller maila oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell och rätt tillbehör som passar din modell. 

Drift & produktion: Wikinggruppen