Kvalitet, Service, Utbud

LiPo 11,1V

LIPO Batterier för Stor Kraft i ett Litet Format: 

LIPO-batterier är kända för sin höga energitäthet och förmåga att leverera en konstant ström under längre perioder. Dessa ultralätta batterier är perfekta för airsoftaren som kräver hög prestanda och snabb respons från sina vapen. Den kompakta designen gör dem idealiska för airsoftvapen där batteriutrymmet är mindre då LiPo-batterier finns i många storlekar. I vårt sortiment av LIPO-batterier hittar du batterier med 7.4V och 11.1V samt olika storlekar för att passa olika airsoftgevär. Våra LiPo-batterier tillverkas av kända tillverkare som ASG, Nimrod och Pirate Arms. 

Tänk på att LiPo-batterier är känsliga för urladdning och behöver underhållsladdas om de inte används. Läs våra skötselrekommendationer för LiPo-batterier noga innan användning! 

Färg

Tillverkare

Funktion

Upptäck Fördelarna med Avancerade Batterier och Laddare för Ditt Airsoftvapen: LIPO och LION 

När det gäller att maximera prestanda och drifttid för ditt airsoftvapen är valet av rätt batteri och laddare avgörande. Två populära alternativ som har revolutionerat airsoftvärlden är LIPO (litium-polymer) och LION (litiumjon) batterier. Är du osäker på vilket batteri som passar bäst för ditt gevär? Fråga vår kunniga personal så guidar vi dig till rätt batteri och passande laddare. 

Oavsett om du är en erfaren airsoftspelare eller nybörjare, är valet av rätt batteri och laddare avgörande för att optimera din spelupplevelse. Utforska vårt sortiment av LIPO- och LION-batterier, avancerade laddare och batterier för dina tillbehör för att ta din airsoftupplevelse till nästa nivå. 

Drift & produktion: Wikinggruppen