Kvalitet, Service, Utbud

Nödbloss / Nödsignaler

Utforska Vårt Sortiment av Nödbloss och Nödsignaler

Utforska vårt utbud av nödbloss och nödsignaler från välkända tillverkare för olika krissituationer. Vårt sortiment inkluderar produkter från pålitliga namn som Ikaros och PainsWessex. Dessa nödverktyg är avsedda för användning i akuta situationer och olyckor. 

Det är viktigt att använda dessa produkter endast vid verkliga nödsituationer för att undvika onödig uppmärksamhet. Vi uppmanar till att använda sunt förnuft för att inte orsaka onödig störning genom att påkalla hjälp om det inte är absolut nödvändigt. 

Vad är nödbloss / nödsignal?
Nödbloss används oftas när du är på sjön, havet eller fjällen. Hamnar du i en situation där din båt sjunker eller där du inte kan ta dig av fjället på egen hand så är nödbloss ett sätt att få uppmärksamhet för att kunna få hjälp. Du tänder nödblosset och viftar med det fram och tillbaka i en vinkande rörelse för att påkalla uppmärksamhet. Blosset brinner i 60 sekunder med ett starkt rött sken. Ljuset kan ses på extremt långt håll vilket gör räddning med helikopter lättare. Använd bara nödbloss i nödsituationer!


Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar för att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen