Kvalitet, Service, Utbud

Gasdrivna Airsoftpistoler

Gasdrivna Airsoftpistoler för En Realistisk Airsoft Upplevelse 

Gasdrivna pistoler (GBB) erbjuder användare den mest realistiska upplevelsen när det kommer till utseende, känsla och funktion. Dessa pistoler liknar riktiga pistoler på ett imponerande sätt. Alla pistoler i denna kategori drivs av antingen Greengas eller Co2 och ger också en realistisk rekyl vid varje skott. Det är viktigt att notera att gasdrivna pistoler kräver mer vård och kunskap än exempelvis elektriska gevär, och de är därför särskilt lämpliga för mer erfarna användare. 

Hur Fungerar en Gasdriven Airsoftpistol?

I en gasdriven airsoftpistol finns en gasbehållare, vanligtvis i magasinet, som förser vapnet med den nödvändiga kraften för att avfyra kulan. När avtryckaren trycks ner, släpps gasen och skapar ett tryck som driver projektilen framåt genom pipan. Denna mekanism ger inte bara en realistisk rekyl utan möjliggör också semi-automatisk eller till och med helautomatisk eld, beroende på modell.

Träning för Riktigt Skytte

En fördel med gasdrivna airsoftpistoler är deras realistiska och responsiva avtryckare. Detta gör att de inte bara passar bra för airsoftspel utan även som ett träningsverktyg. Tävlar du i IPSC kan en gasdriven airsoftpistol vara ett perfekt träningsvapen för att träna drag och magasinsbyten, träning du kan göra hemma i vardagsrummet. 

Färg

Tillverkare

Funktion

Rätt Tillbehör till Din Modell

Observera att nödvändiga tillbehör som Greengas, silikonspray och kulor inte ingår med din pistol utan måste köpas separat. Du hittar de bästa tillbehören som passar din pistol under "relaterade produkter" på varje enskild produkt. Hittar du inte rätt produkter på hemsidan? Kontakta oss så hjälper vårt kunniga team dig att hitta rätt produkter för din gasdrivna airsoftpistol.

Sveriges Största Utbud

Gasdrivna pistoler finns i ett brett utbud av modeller, inklusive Glock, Sig Sauer, Heckler & Koch, 1911, M9 Beretta, Desert Eagle, Hi Capa, CZ och revolvrar. På Frysen Airsoft erbjuder vi Sveriges bredaste sortiment av gasdrivna pistoler i alla prisklasser.

Är du polis eller militär?

Visste du om att Svenska Polisen har börjat använda Glock 45 från och med 2023. Så alla poliser i yttre tjänst har nu fått ny vapenträning på denna modell istället för den gamla Sig Sauer P226 modellen som användes tidigare. 

Är du eller ska du bli Polis? Köp den nya Glock 45 pistolen för att öva hemma. Mängden vapenträning är inte tillräcklig inom polisen och försvarsmakten. Det är ditt ansvar att hålla igång ditt skytte och vara säker på din pistol! Köp en Glock 45 om du är Polis och köp en Glock 17 om du är militär.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen