Kvalitet, Service, Utbud

Ventiler

Maximera kraften i ditt PCP-gevär!

I vårt utbud av tillbehör till luftvapen hittar allt du behöver för att lyckas med ditt skytte. För skyttar med behov av högre utgångshastighet och anslagsenergi finns möjligheten att byta ventilpinnen i ditt PCP-gevär. Detta ökar prestandan på ditt gevär avsevärt. På ett gevär som använder 6.35mm kulor ökar anslagsenergin uppåt 6 gånger! 

Tänk på att luftvapen inte får skjuta hårdare än 10J utan speciell licens enligt svensk lag. Vill du modifiera ditt luftgevär med ny ventilpinne måste du alltså söka licens hos polisen. 

Tillverkare

Utforska Världen av Luftvapen hos oss på Frysen Airsoft 

Luftvapen används både för lek, sport och träning. Skjut prick på mål, antingen själv eller tillsammans med dina vänner. Ett luftvapen skjuter en 4,5mm-6,35mm metallkula, antingen cylindriska eller runda, med precision mellan 40-120 meter beroende på vilken vapenmodell du väljer.  

I vårt sortiment av luftvapen hittar du både luftpistoler och luftgevär av hög kvalité för den kräsne skytten men också mer prisvärda modeller som passar perfekt i sommarstugan eller till fem-kampen.   

Tillbehör för Att Förbättra Din Skjutupplevelse:    

För att ytterligare förbättra din upplevelse erbjuder vi ett omfattande utbud av tillbehör. När du letar ammunition på vår hemsida är det viktigt att du hittar rätt kula för ditt gevär. Det finns dels olika mått på kulorna samt olika typer. Är du osäker svarar vårt kunniga team gärna på frågor.  

Utforska våra kategorier med tillbehör till luftgevär och luftpistoler för att hitta allt från pumpar, fjädrar, ventilpinnar och skjutstöd. Vi strävar efter att vara din kompletta butik för allt som rör luftvapen och tillbehör. 

Drift & produktion: Wikinggruppen