Kvalitet, Service, Utbud

Ficklampor

Ficklampor och Pannlampor: 

Vårt utbud innefattar både ficklampor och pannlampor för olika ändamål. Söker du en ficklampa för ditt hemberedskapskit eller för “EDC” att ha i fickan varje dag hittar du ett brett utbud med lampor i olika storlekar och styrkor från exempelvis märken som Klarus, Miltec och Walther. Självklart hittar du även ett brett utbud av pannlampor och hjälmlampor så att du att du kan hålla händerna fria och fokusera på din uppgift. Vi har lampor från kända varumärken som Petzl, Nitecore och Klarus. Våra lampor passar perfekt för aktiviteter som vandring, löpning eller längdskidåkning men precis lika bra i sjukvårdsväskan. 

Färg

Tillverkare

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik! 

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.   

Utforska vårt stora utbud av vapenlampor, fick- och pannlampor samt lasermoduler idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen