Kvalitet, Service, Utbud

Kulfång Luftvapen

Komplettera ditt luftvapen med praktiska måltavlor: 

I vårt sortiment hittar du ett stort utbud med måltavlor och kulfång som är anpassade för luftvapen. Skytte på måltavlor är ett perfekt sätt att träna ensam eller tävla ihop med familj och vänner. Vi har både traditionella kulfång i metall med utbytbara papptavlor men också mer avancerade, automatiska kulfång i olika varianter. Utforska våra måltavlor och kulfång idag. 

Färg

Tillverkare

Rätt vapen med rätt tillbehör  

Att förbättra din skytte-upplevelse handlar inte bara om att ha rätt vapen utan också om att välja de bästa tillbehören för att öka precision, effektivitet och spänning. Vill ni ha hjälp att hitta exakt rätt tillbehör till ditt vapen så finns vi här för att hjälpa dig. Ställ dina frågor direkt till vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Tillbehör till ditt skytte.  

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Drift & produktion: Wikinggruppen