Kvalitet, Service, Utbud

Hop Up System och Delar

Öka din precision med nytt hop-up hus:

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av olika hop-up hus till flera modeller och vapentyper. Vi har populära hop-up hus till pistoler från Maple Leaf som producerar högpresterande delar till både elektriska och gasdrivna modeller. Du hittar även flera hop-up hus till M4, AK och andra populära modeller.  

Är du osäker på vilket hop-up hus du ska använda? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att välja rätt. 

Färg

Tillverkare

Välj rätt delar till din modell:

Det är viktigt att välja rätt delar till ditt gevär eller pistol. Söker du delar till ett elektriskt gevär måste du först veta vilken version av växellåda ditt gevär använder. De två vanligaste växellådorna är version 2, som används av modeller som M4a1, MP5 och HK416, och version 3 som bland annat används med AK och G36. Det finns dock många fler växellådor och vissa specifika för en viss modell.  

Behöver du delar till ett gasdrivet gevär eller pistol är det istället viktigt att du tittar på tillverkare. Olika tillverkare använder olika system vilket innebär att uppgraderings- och reservdelar inte går att blanda mellan tillverkare.  

Har du frågor om vilken växellåda som används av din modell eller frågor om tillverkare hör av dig till oss så hjälper vår kunniga personal dig hitta rätt delar. 

Drift & produktion: Wikinggruppen