Kvalitet, Service, Utbud

M-LOK

MLOK Railsystem 

MLOK handguards är en modern lösning och förmodligen den mest populära typen av handguard idag. MLOK handguards har en låg profil och möjliggör enkel montering av tillbehör utan att skapa onödig bulk på ditt gevär. MLOK är designat för att hålla nere vikten mot ett vanligt RIS system men utan att förlora utrymme för tillbehör eller användarvänlighet. I vårt utbud hittar du tillbehör som är MLOK kompatibla och monteras direkt i din MLOK handguard och lösa railsektioner som fungerar som en adapter för dina vanliga RIS-tillbehör. MLOK system finns till flera olika vapentyper som M4, AK, AUG och MP5. Hittar du ingen handguard till din modell i vårt utbud? Fråga vår personal så hjälper de dig!

Färg

Tillverkare

Funktion

Optimera Din Airsoft-upplevelse med RIS, Keymod och MLOK Handguards och Railsystem 

När det gäller att uppgradera ditt airsoftgevär, är handguards och railsystem avgörande för att anpassa och förbättra prestandan. Med RIS, Keymod och MLOK handguards öppnar du en värld av monteringsmöjligheter och möjlighet till personlig anpassning av ditt airsoftgevär. 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen