Kvalitet, Service, Utbud

Vapenlampor

Taktiska Vapenlampor från rätt tillverkare: 

Att använda en vapenlampa kan ge stora taktiska fördelar på airsoftbanan och vara skillnaden mellan seger och nederlag. Våra vapenlampor erbjuder kraftfulla ljuskällor som inte bara lyser upp målet utan också bländar motståndaren, vilket ger dig övertaget i skymning eller mörker. I vårt utbud hittar du vapenlampor för både pistoler och gevär från kända tillverkare som Inforce, Streamlight och Holosun som erbjuder vapenlampor av högsta kvalité. I vårt mer airsoftanpassade sortiment av vapenlampor hittar du kända varumärken som Element, Night Evolution och WADSN. 

Färg

Tillverkare

Funktion

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik! 

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.   

Utforska vårt stora utbud av vapenlampor, fick- och pannlampor samt lasermoduler idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen