Kvalitet, Service, Utbud

AK Serien

Så nära verkligheten du kan komma – Uforska våra gasdriva AK-modeller idag 

I vårt sortiment av gasdrivna AK-modeller finns något för alla. Oavsett om du väljer en AKMS, AKS-74U eller AK74 kan du lita på att du får ett pålitligt airsoftgevär som ger en unik och actionfylld spelupplevelse. 

Välkommen att utforska vårt breda utbud av elektriska airsoftgevär och tillbehör. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor. Frysens team hjälper dig mer än gärna med ditt nästa airsoftäventyr! 

Färg

Tillverkare

Sveriges Största Sortiment av AK-Modeller: 

På vår webbplats hittar du ett imponerande utbud av AK-modeller från välkända tillverkare som LCT, GHK och Tokyo Marui. I Vårt sortiment hittar du det bästa från airsoftbranchen idag.

En Historisk Modell

Sedan 1949 har riktiga AK-modeller producerats i flera varianter, inklusive AKM, AK74, AK-101, AK-103, AK-105 och moderna AK12 och AK15. Alla dessa vapen är kända för sin stryktålighet och högkvalitativa konstruktion. 

Ett Pålitligt Val för Airsoftspel

Oavsett om du väljer en AKMS, AKS-74U eller AK47 kan du lita på att du får ett pålitligt airsoftgevär som ger en unik och actionfylld spelupplevelse. 

Tänk på att nödvändiga tillbehör som gas, silikonspray, kulor och skyddsglasögon oftast måste köpas separat. Utforska våra relaterade produkter på respektive produktsida för att hitta de bästa tillbehören för ditt vapen. 

Välkommen att utforska vårt breda utbud av gasdrivna AK-modeller och tillbehör. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt airsoftäventyr! 

Drift & produktion: Wikinggruppen