Kvalitet, Service, Utbud

Luftpistol Fjäder

Prestanda i Enkelhet - Fjäderdrivna Luftpistoler

Här hittar du Sveriges mest kompletta utbud av luftpistoler! Vi är stolta över att erbjuda det bredaste utbudet av luftpistoler från ledande varumärken som SIG SAUER, Glock, Walther, Artemis och Ruger. Vi har modeller som passar för prickskytte på tavla, realistiska modeller med rekyl samt enklare modeller för nya eller unga skyttar.

 

Färg

Tillverkare

Utforska vårt utbud av fjäderdrivna luftpistoler:

Fjäderdrivna luftpistoler är funktionsmässigt de enklaste modellerna. Med de här pistolerna behöver du inte krångla med kolsyrepatroner eller luftpumpar. Du spänner mekanismen med antingen en brytmekanism eller ett liknande system, laddar en kula i loppet, siktar och skjuter. Det blir inte enklare än så! Enkelheten betyder dock inte att dessa modeller saknar prestanda. Luftpistolerna i denna kategori kommer prestera helt i linje med dina förväntningar och mer därtill.

Glöm inte dina tillbehör:  

Observera att Co2-patroner, pumpar och kulor sällan ingår med din pistol och måste köpas separat. Utforska vårt utbud av "relaterade produkter" under varje enskild produkt för att hitta de bästa tillbehören som kompletterar din luftpistol perfekt.  

Finns det fortfarande frågetecken om vilken modell som passar dina behov bäst?  

Det är inga problem, vårt kunniga team finns här för att hjälpa dig! Hos Frysen Airsoft får du professionell hjälp sju dagar i veckan. Ring eller maila oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell och rätt tillbehör som passar din modell. 

Drift & produktion: Wikinggruppen