Kvalitet, Service, Utbud

Nozzlar

Nozzlen - en liten men viktigt del i ditt elektriska airsoftgevär:

Nozzlen är den “sista” delen i ditt elektriska gevär. Genom den här delen passerar luften från cylindern och trycker vidare kulan ut genom pipan. Det är också nozzlen som, tillsammans med tappetplaten, matar upp nya kulor i ditt gevär. Nozzlen spelar stor roll i ditt gevärs prestanda och matning och måste väljas med stor omsorg. Vårt generella tips är att inte byta ut din originalnozzle om du inte verkligen måste. Små skillnader i mått kan ha stor påverkan i hur nozzlen fungerar tillsammans med din hop-up och kan skapa diverse problem som exempelvis problem med matningen. Om din originalnozzle har gått sönder är det viktigt att du mäter den noga och beställer en i rätt längd. Små modifiering kan även ibland behöva göras för korrekt optimering. Om du själv inte känner dig bekväm med en sådan reparation eller uppgradering finns vårt kunniga team här för att hjälpa dig. Vi utför alla typer av uppgraderingar och reparationer på de flesta gevären på marknaden. 

Färg

Tillverkare

Uppgradera mera!   

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen