Kvalitet, Service, Utbud

Hörselskydd

Aktiva Hörselskydd och Hörselproppar:  

Upptäck den ultimata lösningen för att skydda din hörsel med aktiva hörselskydd och hörselproppar från ledande tillverkare. Med fokus på prestanda, komfort och säkerhet erbjuder dessa innovativa produkter ett oöverträffat skydd för både professionell- och fritidsanvändning.  

Oavsett om du letar efter robusta hörselskyddskåpor eller smidiga hörselproppar så finns det en lösning som passar dina behov. Utforska vårt sortiment idag och hitta en lösning för dig med marknadsledande produkter från pålitliga tillverkare. I vårt sortiment hittar du proffsmodeller från tillverkare som Sportear och Svenska Sordin.  

Färg

Tillverkare

Hörselskydd och Hörselkåpor: 

Genom att kombinera avancerad teknik med ergonomisk design erbjuder hörselskydden i vårt sortiment det perfekta valet för krävande miljöer som byggarbetsplatser, skyttebanor eller på airsoftspelen. Med en aktiv bullerdämpning kan användaren njuta av en behaglig ljudmiljö samtidigt som hörseln skyddas. Oavsett om det är höga ljud från maskiner eller skarpa smällar från skott, är aktiva hörselskydd ett pålitligt val för alla som prioriterar både säkerhet och komfort.

Utrustning från några av världens mest kända tillverkare: 

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att vara en komplett butik för dig som håller på med airsoft, skytte, jakt och friluftsliv. I vårt sortiment hittar du allt du kan behöva för att göra dig antingen mer effektiv på airsoftbanan eller i din tjänst som soldat. Vi erbjuder allt från olika bärsystem och stridsutrustning som plate carriers, chest rigs och stridsbälten samt tillhörande magasinsfickor och flerbruksfickor. Vi har utrustning från enklare tillverkare som Invader Gear, Swiss Arms och Primal Gear men även från tillverkare som Warrior, Crye Precision, Blue Force Gear, Snigel, Templars Gear och flera andra märken som endast erbjuder utrustning av absolut högsta kvalitet.  

Vi har även ett stort sortiment av vapenremmar, knivar, klockor, hjälmar, vätskesystem och hölster. Helt enkelt all den taktiska utrustning du behöver för att göra dig mer effektiv i fält. 

Utforska hela vårt sortiment av taktisk utrustning idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen