Kvalitet, Service, Utbud

Tillbehör & Filter

Rena vatten från sjöar och vattendrag med filter från Hydrapak:

Utan mat kan du klara dig i upp till två månader, men utan vatten överlever du bara ett par dagar. Det är därför extremt viktigt att du har både tillräckligt med vattenförvaring för att ta med dig vatten ut och möjligheter att rena nytt vatten i fält. 

Din vattenblåsa, camelback eller vätskesystem behöver regelbunden vård. I vårt sortiment hittar du alla tillbehör du behöver för ditt vätskesystem så som borstar, extra slangar och reservdelar. Vi har även vattenreningsfilter som kan kopplas direkt på ditt vätskesystem eller på din vattenflaska. Alla våra tillbehör passar till våra vätskesystem och flaskor från Hydrapak. 

Hitta dina tillbehör och filter till ditt vätskesystem hos oss idag: 

Färg

Tillverkare

Dricksvatten i fält: 

I vårt sortiment av taktiskt utrustning hittar du ett stort sortiment av olika vätskesystem. Vi har allt från stryktåliga fältflaskor till mjuka flaskor som du kan trycka ihop när de är tomma. Vi har även vätskeblåsor i olika storlekar med tillhörande fickor och ryggsäckar samt alla tillbehör du kan tänkas behöva. Du hittar vätskesystem och flaskor från flera kända märken som Hydrapak, Camelback, Miltec med fickor från Warrior, Templars Gear och Invader Gear.  

Utforska vårt sortiment och hitta rätt utrustning för dina behov hos oss på Frysen Airsoft: 

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell:  

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat stridsutrustning och magasinsfickor från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.   

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor.  

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen