Kvalitet, Service, Utbud

Glock 18C Gen 3 GBB

Artnr: 26553
3 295 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning
Egenskaper

GLOCK 18C

Världens mest kända automatpistol, Glock 18C Gen 3! Töm ett helt magasin med 50 kulor inom loppet av någon sekund. Manteln har utskurna hål på toppen för effektiv kylning av pipan samt att ge den en lättad slide. Umarex Glockserie är helt licensierad direkt från Glock. Detta betyder att alla modeller är tillverkade i skala 1:1 med alla gravyrer och logotyper som finns på den verkliga motsvarigheten. Umarex modeller är de enda licensierade modellerna på marknaden.

Hela pistolen är tillverkad i verklighetstrogna material med stryktålig polymer i stommen och metall mantel. Detta gör pistolen väldigt realistisk och ger den en skön vikt.

Glock 18C har två eldlägen, semiautomatiskt och helautomatiskt. Du ställer enkelt mellan de olika lägena på sidan av manteln. Till denna modellen ska du endast använda gasmagasinen. Du kan givetvis använda vanliga korta Glock 17 magasin till den också.

Umarex & VFC har ett långtgående sammarbete för tillverkningen av flera stora vapentillverkare så som Heckler & Koch och Glock. Alla gevär och pistoler tillverkas med stort fokus på prestanda på både interna och externa delar. Vi på Frysen Airsoft rekommenderar varmt alla Glock modellerna till både nya och rutinerade spelare.

Vill du se mer av våra Glock modeller så hittar du dem här:

Läs mer
Stäng
Vikt654g
Längd205mm
Utgångshastighet (0,20g)100m/s
Hop UpJusterbar
Innerpipa (längd)105mm
Innerpipa (diameter)-
Gänga (ytterpipa)Ingen gänga
Magasinkapacitet50 kulor
MagasintypVFC Glock 18C
MaterialMetall & Polymer
Rekommenderad kulvikt0.25g
BlowbackJa
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen